Следвайте Гласове в ТелеграмЗа терористите, извършили стрелба в концертната зала Крокус

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЗа терористите, извършили стрелба в концертната зала Крокус
Коментари Харесай

Путин: Украйна е подготвила прозорец за бягство на стрелците от Крокус

Следвайте " Гласове " в Телеграм

За терористите, направили пукотевица в концертната зала " Крокус сити хол " в Московска област, е квалифициран " прозорец ", през който да избягат в Украйна. Това съобщи съветският президент Владимир Путин във видеопослание до жителите, излъчено в Telegram-канала на Кремъл.

По думите му са арестувани четирима причинители на терористичния акт, които след нападението на автомобила са се пробвали да избягат към Украйна. В момента специфичните служби работят за определяне на съучастниците на терористите, следствието ще направи всичко допустимо, с цел да откри всички детайлности за терористичната офанзива, акцентира Путин.

" Терористите, убийците, подчовеците, които нямат народност и не могат да имат такава, ги чака една нежелана орис - отмъщение и давност. Те нямат бъдеще ", сподели президентът.

Вечерта в петък, 22 март, незнайни лица откриха огън с автомати в концертната зала " Крокус сити " преди концерта на групата " Пикник ". След това в постройката избухна пожар. По неофициални данни жертви на терористичната офанзива са станали 150 души. МК заяви за 93 жертви, които не са могли да бъдат избавени от лекарите. Повече от 100 души са били ранени.

Путин разгласи 24 март за ден на общонационален печал след терористичния акт.

 

 

 


 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР